افطار روز سوم ماه رمضان/ کربلای حسین
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، وبلاگ کربلای حسین در آخرین یادداشت خود مطلبی درباره افطاری در ماه مبارک رمضان منتشر کرده است:

روش طبخ کشک بادمجان

بادمجون کبابی یا پخته یا سرخ کرده 2 عدد
گوشت ۲۰۰ گرم

عدس نصف پیمانه
نعنا و سیر داغ به مقدار فراوان
پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،دارچین،زردچوبه،زعفران
گردوی خُرد شده ۲ قاشق غذاخوری
کشک به مقدار فراوان
بادمجون ها رو پخته و کنار گذاشته. گوشت رو با ادویه و پیاز خوب پخته تا حسابی نرم شد بعد ریش ریش می کنیم. عدس رو هم جداگانه پخته. بادمجون و گوشت و عدس رو حسابی باهم مخلوط و با گوشتکوب خوب له می کنیم تا حالت ریش و کشدار پیدا کنه. بهش ادویه و کشک و سیر و نعنا داغ و پیاز سرخ کرده اضافه کرده و می گذاریم تا جا بیفته. گردو خُرد شده رو هم بهش اضافه کرده و داخل ظرف مورد نظر کشیده و تزیین می کنیم.