در جریان دومین روز برآستان جانان بوستان شمشیری تشریح شد؛
قصه ی اذان انتظار از زبان موذن آن
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی فرهنگ سرای رویش؛دومین مراسم بر آستان جانان ،در منطقه 9 با حضور بیش از 2000 روزه دار تهرانی برگزار گردید.
در این مراسم با شکوه ،که با اجرای غلامرضا احمدی مجری صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار گردید ، طراح و موذن اذان انتظار با اجرای این اذان خاطره انگیز، شکل گیری این اذان را محصول چهار ماه تمرین و ممارست روی نغمه ی حزین آن در دانشگاه تهران معرفی کرده و افزود: این اذان یادگاری مسجد دانشگاه تهران برای من است.
این قاری و هنرمند، ضمن شکرگزاری از این که توانسته پیام  ایزد یکتا را که شعار اسلام است به نحوی که مورد استقبال مردم قرار گیرد ،اجرا کند افزود: توفیق این اذان در کنار سایر اذان های مشهور ایران اسلامی ، هیچ ربطی به موذن آن یا جریان دیگری ندارد و همه اش متعلق به خداست . به نحوی که خود من در جریان انتشار آن نبودم و حتی نمی دانم چه کسی برای نخستین بار نام انتظار را برای آن برگزیده است.
بر اساس این گزارش ،در ادامه و همزمان با موقع افطار ، صدای اذان انتظار بوستان شمشیری را فرا گرفت و صدها روزه دار تهرانی در فضایی ملکوتی و همراه با اشک و شوق نیایش به استماع این پیام الهی پرداختند.
گفتنی است؛جشن بزرگ بر استان جانان با اجرای برنایمه های معنوی و الهی و غرفه های مختلف فرهنگی و هنری همه روزه از ساعت 17 تا اذان مغرب در بوستان شمشیری واقع در جنوب غربی پایتخت برپاست./ه