اردبیل/
تهیه فرآورده‌های گوشتی با بسته‌بندی کد‌دار

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبيل صادق صالحی امروز در نشست با دامپزشکان ناظر ذبح شرعی در اردبیل افزود: مردم برای تهیه مواد مورد نیاز خوراکی خود بهداشت و سلامت عمومی را نیز لحاظ می‌کنند و شایسته است آنها را در تهیه مواد گوشتی دامی راهنمایی پزشکی کنیم.

وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان بازرسی‌های بهداشتی از اماکن عرضه و توزیع مواد خام دامی تشدید شده است، گفت: در سه ماه اول امسال 52 تن فرآورده خام دامی آلوده و غیربهداشتی در این استان ضبط و معدوم شد.

صالحی افزود: در این مدت 21 هزار مورد از بیش از 3 هزار مرکز عرضه، نگهداری و توزیع و تولید فرآورده های خام دامی در سطح استان بازدید بهداشتی شده و 117 متخلف این عرصه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

وی گفت: این طرح با هدف به حداقل رساندن شیوع بیماری‌های مشترک، ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه و اطمینان شهروندان از سلامت فرآورده‌های خام دامی اجرا می‌شود.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان اردبیل با بیان اینکه ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه منوط به ارتقای فرهنگ عمومی جامعه است، افزود: با آموزش و اطلاع‌رسانی مداوم و مستمر بستر فرهنگ‌سازی در جامعه فراهم می‌شود و به تبع آن بسیاری از بیماری‌های مشترک که ریشه در مصرف فرآورده‌های خام دامی آلوده و غیر بهداشتی دارد مرتفع شده و این بیماری‌ها در جامعه تحت کنترل خواهد بود./س