سردرد و خستگي حاصل نخوردن وعده سحري
به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، كارشناس آموزش اورژانس كشور، ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: با توجه به طولاني بودن زمان روزه‌ داري در فصل تابستان كه حدود 14تا 15 ساعت طول مي کشد، مصرف غذاي مقوي و نوشيدن مايعات در وعده غذايي سحري مي ‌تواند انرژي مورد نياز براي فعاليت روزانه ي روزه‌ داران را تأمين كرده و عوارض ناشي از كمبود مواد غذايي و مايعات را در بدن كاهش دهد.
 
آرزو دهقاني افزود: عوارض ديگر مصرف نكردن سحري شامل سردردها، دردهاي عضلاني، بي حالي مفرط ناشي از افت قند خون، كاهش يادگيري، بي حوصلگي و خستگي است، بنابراين حتما به روزه داران توصيه مي‌ شود که براي خوردن سحري بيدار شوند.
 
وي تصريح كرد: فاصله بين افطار تا سحر بهترين زمان براي مصرف مايعات مثل آب، چاي، آب ميوه‌ هاي طبيعي، ميوه و تنقلات سالم مثل بادام، پسته و گردو است.
 
دهقاني خاطرنشان كرد: در صورت استفاده از سبزیجات به صورت خام و میوه حتما مراحل سالم‌ سازی شامل شستشوی اولیه، انگل زدایی با مایع دستشویی یا ظرفشویی، میكروب زدایی با مواد ضد عفونی كننده مجاز و شستشوی نهایی رعایت شود./عط