سنندج/
افزایش 15 درصدی تولید توت‌فرنگی در کردستان
به گزارش خبرنگار  باشگاه خبرنگاران سنندج، پورحبیبی گفت: دو هزار و 100 هکتار از اراضی این استان زیر کشت محصول توت‌‌فرنگی قرار دارد که از این میزان سطح زیر کشت، 23 هزار تن توت‌فرنگی تولید می‌شود.
وی از صدور 70 درصد از توت‌فرنگی‌های تولید شده به خارج از استان خبر داد و گفت: 30 درصد نیز در داخل استان به مصرف می‌رسد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کردستان با اشاره به کاهش 15 درصدی ضایعات توت‌فرنگی در این استان، افزود: امسال تهیه دستگاه پرکولینگ (سردکننده‌) برای توت‌فرنگی‌کاران موجب کاهش ضایعات توت‌‌فرنگی در زمان برداشت این محصول استراتژیک در استان شد.
وی برگزاری دوره‌های آموزشی در راستای افزایش محصول توت‌فرنگی با کمترین ضایعات از اقدامات امسال این سازمان برای حمایت از توت‌‌فرنگی‌کاران استان بوده است./س