خوزستان/
اصلاح رشته‌هاي تك‌‌جنسيتي دانشگاه شهيد چمران به‌دنبال اعتراض دختران خوزستاني
البته در اين ميان مسوولين دانشگاه شهيد چمران اهواز نسبت به اصلاح دفترچه انتخاب رشته كنكور در اين دانشگاه قول داده و در اين رابطه به داوطلبان كنكور 91 اين اطمينان را داده‌اند كه اين امر طي روزهاي آتي اصلاح مي‌شود و دانش‌آموزان دختر خوزستاني نيز مي‌توانند از همين امسال با انتخاب رشته‌هاي مورد علاقه خود در رشته‌هاي مهندسي دانشگاه شهيد چمران ادامه تحصيل دهند.

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان، دکتر محمدعلی فیروزی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز از پیگیری مسوولان این دانشگاه برای اصلاح دفترچه انتخاب رشته‌های تحصیلی كنكور 91 در سایت سازمان سنجش آموزش کشور خبر داد و گفت: پس از انتشار دفترچه انتخاب رشته‌های دانشگاه در سایت سازمان سنجش، اعتراضاتی از سوی داوطلبان و خانواده‌ها درباره حذف دختران از برخی رشته‌ها اعلام شد.
در این مورد از طریق دانشگاه با مسئولان سازمان سنجش و دفتر گسترش آموزش عالی مذاکره و نامه اصلاحیه دانشگاه به وزارت علوم و سازمان سنجش ارسال شد؛ در حال حاضر منتظر انعکاس اصلاحیه در سایت سازمان سنجش هستیم و به محض اصلاح، تغییر در ظرفیت‌ها و پذیرش رشته‌ها به اطلاع داوطلبان مي‌رسد.

 

فیروزی با بیان اینکه انتخاب رشته داوطلبان مجاز ورود به دانشگاه از 17 مرداد آغاز می‌شود، یادآور شد: به هیچ وجه جای نگرانی وجود ندارد و زمان کافی برای اصلاح نحوه پذیرش رشته‌هاي دانشگاهي وجود دارد و داوطلبان با آرامش خاطر می‌توانند رشته‌های مورد نظر خود را انتخاب کنند.

 

  اصلاحيه انتخاب رشته دانشگاه اهواز 16 مرداد منتشر مي‌شود

 همچنين جلال طباطبايي معاون سازمان سنجش، نيز از اصلاح رشته‌هاي تك جنسيتي دانشگاه شهيد چمران اهواز پيش از آغاز انتخاب رشته كنكور يعني 17 مرداد خبر داد و با بيان اينكه مكاتبات با دانشگاه شهيد چمران اهواز در اين زمينه انجام شده است، اظهار كرد: روز دوشنبه 16 مرداد ماه، پيش از شروع انتخاب رشته، با انتشار اطلاعيه‌اي اصلاح اين موضوع را به داوطلبان اطلاع مي‌دهيم تا داوطلبان دختر نيز در انتخاب رشته خود با مشكل مواجه نشوند.