ارومیه/
استمرار در ساختن ایران مهم‌ترین انتظار رهبری

المیرا دیهیم‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری اظهار داشت: ایشان مهم‌ترین مطالبه‌ای که از جوانان کشور ما دارند چیزی جز این نیست برای عزت و عظمت کشورمان تلاش کنیم پس برای جامه عمل پوشاندن به این موضوع باید همت شود.

وی تصریح کرد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به طرق مختلف برای مسدود کردن مسیر رشد و تعالی کشورمان از انواع حربه استفاده می‌کنند، پس فقط نیروی اراده و ایمان ملت ما می‌تواند مکر آنها را به خودشان برگرداند و توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

این جوان ایده‌پرداز با بیان اینکه ادامه دادن پروژه‌های در دست اقدام و ناامید نشدن موجب خشنودی ملت ایران می‌شود، اضافه کرد: قرار گرفتن در مسیر علم و دانش بیش از هر مسئله دیگری موجب رضایت ملت می‌شود زیرا سرافرازی آنها را به دنبال دارد.

دیهیم‌فر با بیان اینکه پشتیبانی مقامات اجرایی و دانشگاهی از نخبگان جوان نیز اهمیت زیادی دارد، اظهار داشت: حمایت به هر مشکل اعم از مادی و معنوی، جوان را برای توسعه طرح‌ها و گسترش برنامه‌‌ها امیدوار می‌کند.

فرشته دیهیم‌‌فر و المیرا پورعلی دو دختر جوانی هستند که کمپراتور پنیوماتیکی هوایی یا وسیله اندازه‌گیری اختلافی را ساخته و در تاریخ 28 فروردین امسال در اداره ثبت اختراعات تهران به ثبت رساندند./س