حمید درخشان عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس که پس از بازی مقابل صبا نمی توانست ناراحتی خود را پنهان کند در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: دور از انتظار بودیم، فوتبالی ارائه ندادیم که منجر به کسب 3 امتیاز شود.
وی تصریح کرد: درست هنگامی که به گل نیاز داشتیم، بی دلیل دفاع می کردیم، تیمی که شصت هزار هوادار دارد ، دفاع کردنش توجیهی ندارد، با ابن شیوه بازی پرسپولیس به جایی نمیرسد.
درخشان افزود: بطور حتم در جلسه کمیته فنی در این رابطه بحث می کنیم و ژوزه باید در این خصوص پاسخگو باشد.
وی ادامه داد: هنوز هم با قاطعیت از این مربی دفاع می کنیم و به او این امکان را می دهیم تا با پرسپولیس ادامه دهد.،تازه ابتدای فصل است و ژوزه نیاز به زمان دارد، البته این مسائل دلیل نمی شود تا چشم بر روی ضعف های این تیم ببندیم و چیزی گوییم./آق