روزه خود را با قند طبيعي باز كنيد
به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛سعيده معاني كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكي با بيان اين مطلب اظهار داشت:‌ در هنگام افطار از مصرف هر گونه غذاهاي چرب پرهيز كنيد و با قند مصنوعي مانند شكلات، شيريني جات و زولبيا باميه افطار نكنيد.

وي افزود:‌ مصرف زوليبا باميه در وعده افطار سبب افزايش قند و چربي خون شده و مكانيزم تعادل چربي هاي بدن را خنثي مي كند و روزه داران بايد از مصرف اين گونه موارد بپرهيزند و به قندهاي طبيعي بسنده كنند.

اين كارشناس تغذيه تصريح كرد:‌ آش رشته غليظ همراه با پياز داغ كه حاوي روغن زيادي است و به وفور در افطار مصرف مي شود غذاي مناسبي براي افطار نيست زيرا موجب سوء هاضمه و عوارض ديگر مي شود و بهتر است از مصرف آن خودداري كرده و به جاي آن از آش رشته رقيق و بدون روغن در وعده افطار استفاده شود.

وي ادامه داد: سيب زميني آب پز، صيفي جات پخته شده، مقدار كم گردو، توت، كره و عسل و تخم مرغ آب پز نيز غذاهاي مناسبي براي افطار هستند. /ح