"ستاره " در مشهد به پایان رسید
به گزارش باشگاه خبرنگاران، هادی علیمحمدی مدیر تولید این پروژه با اعلام این خبر به سیمافیلم گفت : گروه برای ضبط سکانس های باقی مانده عازم مشهد شدند و پس از 2 روز تصویربرداری در این شهر و صحن حضرت رضا ( ع ) تصویربرداری فیلم به اتمام رسید.

وی افزود: در حال حاضر الیکا رضایی تدوین فیلم را آغاز کرده است و مسعود سخاوت دوست نیز برای آن موسیقی خواهد ساخت .

بنا بر این گزارش این فیلم سومین اپیزود از سه گانه تولد ، زندگی و مرگ است و قصه آن درباره ی مرتضی و ستاره است که  انتظار تولد فرزند دوم خود را می کشند اما ستاره بدون اطلاع مرتضی اقدام به... .

میترا حجار و حمیدرضا پگاه بازیگران این تله فیلم هستند.

عوامل پشت دوربین این اثر عبارتند از : تهیه کننده و کارگردان: سید روح الله حجازی نویسنده: علی طالب آبادی مدیر تصویربرداری: روزبه رایگا مدیر تولید: هادی علیمحمدی صدابردار: شهرام متولی باشی  طراح چهره پردازی: عباس عباسی طراح صحنه و لباس: سید روح الله حجازی طراحی و ترکیب صدا: امیر حسین قاسمی موسیقی: مسعود سخاوت دوست تدوین: الیکا رضایی دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: وحید حاجیلویی مدیر تدارکات: مجید رنجبر.

"ستاره" را حجازی برای گروه معارف، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مرکزسیمافیلم تهیه کرده است./ي2