تبریز/
فقدان استانداردهای فنّی برای تولید محصولات در کشور

اکبر فتحي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: اگراستانداردي در اين خصوص داشته باشيم، کارشناسان مطابق با همان استاندارد نظارت مي کنند.

وي تصريح کرد: خاک، آب و گياه موجوداتي زنده هستند و ازطرفي محصول توليدي را نيز انسان مصرف مي کند و اگر محصول سالم نباشد، سلامت انسان را تهديد مي کند.

رييس سازمان نظام مهندسي کشاورزي و منابع طبيعي آذربايجان شرقي ادامه داد: هدف سازمان علمي نمودن فرآيند توليدات کشاورزي، تضمین سلامت محصول و افزایش درآمد تولیدکنندگان با نظارت کارشناسان کشاورزی است.

وي یادآور شد: مصرف کنندگان نیز با مصرف محصولاتی سالم در پی علمی شدن تولید و

بهره گیری از دانش آموختگان کشاورزی خیالی آسوده خواهند داشت.

فتحي تاکید کرد: دانش آموختگان کشاورزي با ورود به عرصه توليد در افزايش کمّي و کيفي محصولات نقشي تعيين کننده دارند./س