هاني زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
هدف آمريكا از تحريم نفتي ايران مقابله با بيداري اسلامي است
حسن هاني زاده در گفتگو با خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به تحريم‌هاي آمريكا عليه ايران گفت: جبهه مقاومت كه بر مبناي جمهوري اسلامي ايران در منطقه خاورميانه شكل گرفته است، با تاكيد بر قدرت بومي گرايي و نفرت از بيگانه، آمريكا را به چالش كشيده و دولتمردان آن را با انگيزه‌ انتقام از ايران به تحريم نفتي كشورمان روي آورده است.

وي در ادامه افزود: بيداري اسلامي، يك مقوله معرفت‌شناسي است و چون آمريكا توان رويارويي مستقيم با اين مقوله را ندارد، از اين رو به ابزارهاي فرعي از جمله مسئله‌ هسته‌اي ايران و امنيت بين‌الملل مي‌پردازد.

هاني زاده تصريح كرد: بحران‌سازي در سوريه و ايجاد جبهه سازش در منطقه، از سوي آمريكا براي انحراف بيداري اسلامي و ضربه‌زدن به جبهه مقاومت صورت مي‌گيرد.

اين كارشناس سياست خارجي با اشاره به سياست‌هاي همسوي اروپا با آمريکا خاطر نشان کرد: اروپا به دليل وابستگي شديد سياسي، اقتصادي، امنيتي و نظامي قادر به اتخاذ تصميمات مستقلي نيست و ناگزير از اطاعت آمریکا بوده، لذا سران اروپا هم به خاطر از دست ندادن بازار مناسب ايران و ضرر مالي فراوان بعید نیست که از اطاعت آمریکا سرپیچی کنند.

انتهای پیام///

/پ2