باهنر در جمع اصولگرایان اصفهان:
دولتی شجاع تر از دولت احمدی نژاد ندیدم/صلاح نیست کل مملکت را درگیر موضوع سازمان تامین اجتماعی کنیم
به گزارش حوزه احزاب باشگاه خبرنگاران، محمد رضا باهنر ضمن شرکت در مراسم ضیافت افطار اعضای جامعه اسلامی مهندسین و اصولگرایان  استان اصفهان درباره سياست‌ راهبردي نيروهاي مسلح اظهار داشت: نیروهای مسلح جمهوري اسلامي ايران در آمادگی کامل به سر می‌بردند و  به طور قطع حمله نظامی در شرایط کنونی منتفی بوده، اما جنگ سرد در جریان است.

دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين ادامه داد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی می‌خواهند از طریق تحریف، فشارهای اقتصادی و تهاجم فرهنگی، ایران را به زانو در بیاورند.

باهنر  تاکید کرد:مشکل مستکبرین شرق و غرب با ایران بحث هسته‌اي و حقوق بشر نیست بلکه آنان با نظام، مقام معظم رهبری و ملت ایران مشکل دارند.

وي ادامه داد: ترس مستکبران از جمهوري اسلامي به دليل الهام بخش‌بودن آن براي ساير کشورها است.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي سال پیش رو را سال ویژه‌ای دانست و گفت: سال 91 سال پایانی دولت است و امیدواریم به سلامت به اتمام برسد.

باهنر  با اشاره به اهميت انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا،  تصریح کرد: فشارهای اقتصادی و تبعات تحریم‌ها مسئله مهم دیگری است که دشمنان کمر بستند تا ملت ایران را ناامید کنند.

وی اظهار داشت: ملت ايران تاکنون تودهني‌هاي محکمي به استکبار جهاني زده است و  این بار نیز پاسخي دندان‌شکن به دشمنان خواهند داد و ثابت مي‌کنند که هنوز به آرمان‌های انقلاب، امام (ره) و مقام معظم رهبری پایدار و وفادار هستند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر اینکه همه مشکلات موجود اقتصادی متاثر از تحریم ها نیست، افزورد: بخش اعظم مشکلات به عدم پیش بینی درست، به موقع و به عبارتی دچار سو مدیریت‌ها مربوط است.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به انتخابات نظام مهندسی و  وظایف مغفول ماننده جامعه اسلامی مهندسین، گفت: این تشکل در انتخابات این دوره نظام مهندسی حضور پر رنگی خواهد داشت.

 وی از راه اندازی ستاد انتخابات و کمیته اصلی خبر داد و افزود: سلسه جلساتی با گروه‌ها، تشکل‌ها و صنف‌های فعال در عرصه انتخابات خواهیم داشت چرا که به دنبال تعامل حداکثری هستیم و از همه پتانسیل‌های هم‌سو با مواضع جامعه اسلامی مهندسین در لیست نهایی استفاده خواهیم کرد.

باهنر درباره مباحث پیرامون سازمان تامین اجتماعی گفت: ما صلاح نمی‌دانیم کل مملکت را درگیر مسئله سازمان ‌تامین‌اجتماعی کنیم.

وی باشاره به بررسی حکم دیوان عدالت اداری پيرامون مرتضوی در کمیسیون اصل نود بیان داشت: در صورت تطبیق این حکم با قانون، دولت باید آن را اجرا کند.

دبيرکل جامعه اسلامي مهندسين در ادامه به عملکرد دولت احمدی نژاد اشاره کرد و گفت: این دولت پرکار، شجاع و خدمات خوبي به مردم ارائه کرده است.

وی تاکید کرد: دولت احمدی‌نژاد پس از سال‌ها ادبیات انقلاب و امام (ره)را احیا کرد به همین دلیل عملکرد این دولت ستودنی است.

باهنر عدم اعتقاد به کار جمعی، عدم پیش بینی درست و به موقع را از نقاط ضعف این دولت برشمرد.

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین خاطر نشان کرد: شهادت می‌دهم طی مدتی که در مجلس هستم دولتی شجاع تر از دولت احمدی نژاد ندیدم.


انتهاي پيام/س3