اراک/
بيماران قلبي عروقي ، مصرف كرفس را كم كنند
 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، متخصصان بيماران كليوي و قلبي عروقي مستلزم رعايت برخي نكات غذايي مانند؛ كاهش نمك و مواد سديمي هستند و از اين ميان سبزيجاتي مانند كرفس، اسفناج و حتي برگ چغندر حاوي منابع غني سديم هستند كه مصرف بيش از حد از مواد سديم‌دار موجب تجمع آب و املاح معدني در بدن و به خصوص اطراف چشم آنان شده و به علاوه احتمال بروز سكته‌هاي قلبي و مغزي را در بيماران قلبي عروقي افزايش مي‌دهد.
تجمع آب و املاح بدن در اطراف چشم نمود بيشتري دارد، دليل آن نيز وجود آب و كيسه‌هاي دائمي آب در زير پلك براي شستشوي چشم است.

كاهش مصرف نمك و مواد سديم دار در افراد قلبي عروقي به قدري مهم است كه توصيه مي‌شود غذا و حتي نان مصرفي خود را بدون نمك استفاده كنند./س