زاهدان/
تولید یك هزار تن میگو در گواتر چابهار

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان، غلامرضا سندگل افزود: از اردیبهشت ماه امسال كار پرورش و ذخیره سازی میگو در 300 هكتار اراضی گواتر آغاز شد و انتظار می رود گستره اراضی تا پایان دوره پرورش در شهریور ماه به 450 هكتار برسد.

وی میزان تولید میگو در هر هكتار از اراضی گواتر چابهار را دو هزار و 500 تا دو هزار و 700 كیلوگرم عنوان كرد.

مدیر كل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: چابهار به دلیل تغییرات كم دما، ارتباط با آبهای آزاد و كیفیت بالای آب، بهشت آبزی ‌پروری كشور است و خلیج گواتر این شهرستان تنها نقطه ایران است كه قابلیت پرورش دو بار میگو در سال را دارد.

وی اظهار داشت: 42 هزار هكتار اراضی مستعد پرورش میگو در چابهار شناسایی شده كه بیش از چهار هزار هكتار آن در سایت گواتر فعال است و این تنها 10 درصد ظرفیت آبزی‌ پروری سیستان و بلوچستان را شامل می شود.

وی شمار فعالان در صنعت پرورش میگوی سیستان و بلوچستان را افزون بر 9 هزار نفر اعلام كرد./س