يك متخصص تغذيه و رژيم درماني گفت: پسته سرشار از مادهاي به نام فيتوسترول است كه سطح كلسترول خون را پايين ميآورد.

به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، دكتر سعيد حسيني ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: روي موجود در پسته، در رشد سلولها و بافتهاي بدن بسيار مؤثر است و وجود كلسيم و آهن در پسته به استحكام بخشيدن به استخوان و دندانها همچنين درمان بيماريهايي مثل كمخونيهاي ناشي از فقرآهن كمك ميكند.
وي تصريح كرد: پسته داراي مقدار زيادي پروتئين است آن قدر كه ميتوان آن را در كنار گوشت و حبوبات به عنوان يكي از منابع غني پروتئين به شمار آورد همچنين خوردن پسته براي بالا بردن حافظه و تقويت ذهن هم مفيد است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران يادآور شد: پسته همچنين منبع غني فيبر و ويتامين 6 B نيز هست و ميزان پتاسيم موجود در هر 30 گرم پسته با پتاسيم موجود در يك عدد پرتقال برابر است./ح