اراک/
مصرف غذاهای خانگی طول عمر را افزایش می‌دهد
 

به گزارش خبرنگار  باشگاه خبرنگاران اراک، افرادی که حداقل پنج نوبت در هفته غذای خانگی طبخ و مصرف می‌کنند، حداقل 10 سال به طول عمرشان افزوده می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران اراک، به طور کلی افرادی که عادت به مصرف غذاهای خانگی دارند و خودشان غذا می‌پزند، اغلب رژیم غذایی بهتری دارند و به همین نسبت کمتر با خطر ابتلا به بیماری‌ها و ناراحتی‌های مختلف جسمی مواجه می‌شوند و در نهایت به طول عمرشان افزوده می‌شود./س