اراک/
مراقب چسب نچسب ها باشید

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک با این حال حرف و حدیث های زیادی در مورد استفاده از این ظروف ها شنیده می شود که بسیاری از آنها درست و بسیاری از آنها اغراق آمیز است .

کارشناسان توصیه هایی برای کدبانو های ایرانی دارند که رعایت آنها الزامی است .

 مراقب شعله ی گاز باشید . ظروف تفلون وقتی بر روی شعله ی بالاتر از 25 درجه ی سانتی گراد قرار بگیرند از لایه ی نچسبشان گازی سمی آزاد می شود . بنابراین از پختن غذا داخل این ظروف به خصوص غذای کودکان خودداری کنید .

از تعمیر ظروف تفلون بپرهیزید استفاده از مواد نچسب نامرغوب در بازسازی تفلون می تواند سلامت افراد را به خطر بیاندازد .

استفاده از قاشق مناسب ! بهتر است در هنگام پخت غذا در ظروف تفلون از قاشق های چوبی استفاده نمایید .

در شستن ظروف تفلون از وسایل خشک مانند سیم ظرفشویی استفاده نکنید زیرا پوشش داخلی ظرف آسیب می بیند و باعث آزاد شدن مواد سمی می شود .

به یاد داشته باشید از ظروف تفلون استاندارد استفاده کنید ./س