دختر 8 ساله هريسي كه نزديك به دوهفته پيش طعم تلخ زلزله را چشيده و داغ عزيز ديده،به زباني شيرين از مقاومت و بيداري اسلامي سروده است.

نصرت الله صالح نژاد،دبير اجرايي كنگره شعر مقاومت بينالملل اسلامي در گفتگو با خبرنگار
بخش ادبيات باشگاه خبرنگاران با اشاره به آنكه نكته قابل توجهي چون شركت دختر 8 ساله اهل منطقه "هريس" واقع در آذربايجان شرقي با دوشعر مرتبط با مقاومت و بيداري اسلامي در كنگره شعر مقاومت بينالملل اسلامي حيرت دبيران اين كنگره را برانگيخته،افزود:در اين كنگره تا به امروز در حدود 130 نفر با 384 اثر ارسالي به دبير خانه شركت كرده اند كه از آن ميان 86 نفر مرد و 44 نفر خانه هستند .
وي در ادامه گفت:در 384 اثر ارسالي به دبيرخانه 32 مقاله، 2 پايان نامه و 5 يادداشت ادبي به چشم ميخورند.
دبير اجرايي كنگره شعر مقاومت بينالملل اسلامي در ادامه اظهارداشت:اشعار ارسالي به كنگره شعر مقاومت بينالملل اسلامي به زبانهاي فارسي،عربي،لري و تركي سروده شدهاند.
صالح نژاد خاطرنشان كرد:البته هنوز آثار ارسالي از ساير كشورهاي راغب به شركت در كنگره شعر مقاومت بينالملل اسلامي به دبيرخانه اين كنگره نرسيدهاند./ه