به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، این میزان برداشت نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش دارد، سطح باغات سیب در استان مرکزی 3 هزار و 570 هکتار است که از این میزان 3 هزار و 370 هکتار آن بارور است و متوسط برداشت سیب در هر هکتار 11 هزار و 200 کیلوگرم است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: مهم ترین ارقام سیب تولیدی در استان شامللبنان قرمز و زرد، انواع سیب گلاب، گرانی اسمیت، فوجی، گالا، کهنز است.
زارعی افزود: از کل محصول سیب تولیدی حدود 40 درصد در داخل استان مصرف و 60 درصد دیگر به سایر استانهای همجوار از جمله قم، خوزستان، البرز و لرستان ارسال می شود.
زمان برداشت سیب در استان مرکزی از نیمه دوم تیر ماه آغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه دارد./س