در سفر نجار به كهگيلويه و بويراحمد صورت گرفت
بازديد وزير كشور از بيمارستان 200 تختخوابي و ورزشگاه 15 هزارنفري ياسوج
به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني وزارت كشور، مصطفي محمدنجار وزير كشور با تأكيد بر لزوم اتمام پروژه ورزشگاه 15 هزار نفري ياسوج گفت: طرح‌هاي مهر ماندگار بايد تا پايان كار دولت به بهره‌برداري برسند.

وزير كشور در ادامه بر تسريع در روند پيشرفت اين پروژه مهم به متوليان امر و پيمانكار اين پروژه تاكيد كرد و افزود: تمام تلاش دولت در چند ماه باقي مانده بر تكميل پروژه‌هاي در دست اجرا و يا به حداقل رساندن آنها است.

محمدنجار همچنين اظهار داشت: دولت طرح‌هاي مهم و كليدي كشور را در قالب طرح‌هاي مهر ماندگار قرار داده است و اعتبار آنها از منابع مختلف تامين شده است و همه اين طرح‌ها مي‌بايست تا خرداد ماه سال آينده به بهره‌برداري برسند.

بر اساس اين گزارش ورزشگاه 15 هزار نفري ياسوج از طرح‌هاي مهر ماندگار و از پروژه‌هاي مهم اين استان است كه هم‌اكنون 83 درصد پيشرفت فيزيكي داشته و بيمارستان در دست اجراي 200 تختخوابي ياسوج داراي پيشرفت فيزيكي 58 درصدي است.

در اين بازديد كه استاندار جديد استان كهگيلويه و بويراحمد " سيدحسين صابري " و اكبر نيكزاد استاندار سابق و تعدادي از مسئولين استاني حضور داشتند، وزير كشور از آخرين وضعيت پيشرفت فيزيكي اين پروژه مهر ماندگار مطلع شد.

مراسم توديع و معارفه استانداران هم‌اكنون با حضور وزير كشور، نماينده مقام معظم رهبري در استان و امام جمعه شهر ياسوج و تني چند از نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي ، فرمانداران، مديران كل دستگاه‌هاي اجرايي و اصحاب رسانه در سالن اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي شهر ياسوج در حال اجرا است.
انتهاي پيام/س2