به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، محصولات ارگانیک از نظر ویتامینها و مواد مغذی هیچ ارجحیتی به مواد غذایی معمولی ندارند اما نکته مثبت آنها این است که خیلی کمتر در معرض سموم و آفتکشها و باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک قرار گرفتهاند و از این نظر خطر کمتری سلامت مصرفکنندگان ارگانیک را تهدید میکند.
در مقدار ویتامینهای موجود در محصولات خوراکی گیاهی و حیوانی ارگانیک و غیرارگانیک هیچ تفاوتی وجود ندارد اما تفاوت مهمتر این دو گروه محصول غذایی این است که در فرآوردهها و غذاهای غیرارگانیک مقدار آفتکشها و باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیکها به مراتب بیشتر است.
در حالی که هنوز به طور قطع تاثیر این آفتکشها و باکتریها روی بدن انسان آشکار نشده اما مردم باید به طورکلی در هنگام انتخاب محصولات غذایی مختلف، مسئله عوارض تماس با این سموم و باکتریها را در نظر داشته باشند و در خرید مواد غذایی بیشتر دقت کنند./س