یکی بخرید دو تا بخورید!
به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از يورو نيوز، آلن دوکاس، سرآشپزی که این طرح را در بیش از یک هزار رستوران فرانسه عملی می کند، هدف از طرحش را بهره‌مندسازی شمار بیش تری از مردم از اغذیه لذیذ عنوان می‌کند، پذیرایی و مهمان نوازی را فلسفه وجودی رستوران می خواند و می‌گوید طرحش، طرحی است دست و دلبازانه.
 
این نوآوری دوکاس، در حالی که بحران اقتصادی رفته رفته در فرانسه نمایان‌تر می‌شود، برای رستورانداران هم بهتر و سودمند خواهد بود.
 
هفتۀ "اغذیه لذیذ" از ۱۷ تا ۲۳ سپتامبر در اغلب رستورانهای شناخته شدۀ فرانسه آغاز می‌شود.