تبریز/
محصول سیب زمینی پائیزه در آذربایجان شرقی به 230 هزار تن رسيد
 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، ایرانیفام با اشاره به برنامه های این معاونت در مدیریت منابع تولید بخش زراعی گفت: کنترل نحوه و میزان برداشت محصول توسط بهره برداران در فصل برداشت، نیاز سنجی بازار مصرف و هدایت محصول به بازار مناطق مختلف استان ، هماهنگی با سازمان تعاون روستایی در ایجاد امکان برای خرید محصول و فراهم آوری شرایط انبار نمودن محصول توسط تعاونی های تولید در شهرستان های تولید کننده این محصول از جمله اقدامات این معاونت در اعمال مدیریت لازم بر بازار تولید و مصرف در روند جلوگیری از تضرر تولید کننده و مصرف کننده و ورود واسطه های غیر ضرور به چرخه تولید- مصرف محصولات کشاورزی، بخصوص محصولات پر مصرف است.

وی با تاکید بر اينكه سازمان جهاد کشاورزی استان با دقت و جدیت تمام ، برنامه توسعه کشاورزی، استفاده بهینه از منابع تولید را دراستان دنبال می نماید افزود: توسعه آبیاری تحت فشار در اراضی زیر کشت به منظور کاهش استفاده از آب در بخش کشاورزی برای اعمال مدیریت دقیق بر نحوه تولید و کاهش قیمت تمام شده را در کنار تغییر الگوی کشت بر اساس توانمندی شهرستان ها در تولید محصولات خاص و پتانسیل های موجود در سطح اراضی زراعی و باغی آن، توسط این معاونت دنبال و کاهش اراضی زیر کشت پیاز و سیب زمینی در استان و افزایش راندمان تولید این محصولات از جمله دست آورد های مهم این طرح در استان بوده و تعمیم آن در تولید سایر محصولات زراعی و باغی که در دستور کار اجرایی قرار گرفته، در آینده خواهد توانست چهره متفاوتی از کشاورزی آذربایجان شرقی را به نمایش بگذارد. /س