کلينيک تغذيه؛
افراد کم خون ذرت را فراموش نکنند
به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ ذرت به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی ویتامین ب 12 و فولیک اسید برای مبتلایان به کم خونی فقر آهن مفید است. ذرت یک منبع غنی اسید فرولیک است که خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد. بعلاوه در ذرت پخته مقدار اسیدفرولیک و در نتیجه خاصیت آنتی اکسیدانی آن بیشتر است.

میزان بالای فیبرذرت مطمئناً نقش پیشگیری از بیماری مزمن گوارشی مانند یبوست و هموروئید و به علاوه آنتی اکسیدانهای موجود در ذرت همچنین به عنوان عامل ضد سرطان و پیشگیری کننده آلزایمر عمل می کنند

خواص موجود در دانه ذرت:

▪ تیامین موجود در آن، به سوخت و ساز کربوهیدرات بدن کمک می کند.

▪ فیبر غیرقابل حل در ذرت، ناراحتی های گوارشی مانند یبوست و بواسیر را برطرف می کند.

▪ برای افراد مبتلا به کم خونی مصرف ذرت مفید است.

▪ منبع اسیدفولیک، ویتامین های ECB5B1 منیزیم و فسفر است.

▪ روغن ذرت منبع عالی اسیدلینولیک است که برای پوست بسیار مفید است.

▪ برای رفع ناراحتی و جوش های پوستی، آرد ذرت را روی محل بمالید.

روغن ‌های اشباع نشده موجود در ذرت برای کسانی که دارای رژیم‌های غذایی و خصوصا ناراحتی‌های افزونی کلسترول هستند، بسیار مفید است.

نکته : مهمترین خواص ذرت که تا کنون شناخته شده اند شامل کنترل دیابت، پیشگیری از مشکلات و ناراحتی های قلبی، کاهش فشار خون و نیز پیشگیری از بروز نارسایی های عصبی مادرزادی هستند. /عط