طلا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
عادت كرده‌ايم زماني را بدون بحث انتخابات نگذرانيم

حسين طلا در گفتگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران در رابطه با نقش احزاب در انتخابات اظهار داشت: احزاب در كشور ما چندان مطرح نيستند و آنچه كه به عنوان حزب از آنها ياد مي‌شود ائتلاف‌ها و گروه‌هايي است كه براساس يك تفكر و نگاه مشترك دور هم جمع مي‌شوند كه نمي‌توان  آنها را حزب تلقی کرد.

عضو جبهه پايداري عنوان کرد:‌ به دليل اينكه احزاب داراي قدرت  انحصاري نيستند بنابراين فضايي براي تاثيرگذاري و نقش‌آفريني ندارند و متاسفانه در نزديك انتخابات فعال شده و اعلام موجوديت مي‌كنند.

وي با اشاره به اينكه احزاب كارايي چنداني ندارد، تصريح كرد: با توجه به اينكه فعاليت احزاب  به بازه زمانی انتخابات‌ محدود است، احساس نمي‌شود كه در رابطه با بيان مشكلات و مسائل جامعه، ارائه برنامه و راهكارها اتاق فكری تشكيل داده باشند، بنابراين براساس واقعيت‌هاي موجود اظهار نظر نمي‌كنند.

طلا در ادامه افزود: صرفا با نزديك شدن به انتخابات‌های موجود، گروه‌هاي سياسي كه از گذشته فعاليت داشته‌اند كار خود را شروع مي‌كنند و گروه‌هايي هم كه يك شبه توليد مي‌شوند و مشخص نيست كه با چه بودجه و با كدام هدف تشكيل شده و به فضاسازي و تبليغ در عرصه سياسي مشغول مي‌شوند.

عضو جبهه پايداري ورود به مباحث انتخاباتي را زودهنگام دانست و تشريح كرد: با توجه به اينكه جريان‌هاي سياسي ماهيت خود را در عرصه انتخاباتی پيدا نكردند، ورود به بحث انتخابات زودهنگام است.

وي همچنين اظهار داشت: بحث‌هاي انتخاباتي باعث كمرنگ شدن فضاي كار، توليد و رسيدگي به مشكلات موجود مي‌شود و جاي خود را به فضاي سياسي و اظهار نظرهاي مختلف مي‌دهد.

نماينده مردم تهران با بيان اينكه عادت كرده‌ايم زماني را بدون بحث انتخابات نگذرانيم، عنوان كرد: تقريبا سالي يك بار انتخابات در كشور برگزار مي‌شد كه براي پيشگيري از درگير شدن كشور به فضاي انتخاباتي به دو سال يكبار تقليل يافت اما متاسفانه باز هم رسانه‌ها و اشخاص به پيشواز انتخابات مي‌روند.

عضو جبهه پايداري خاطرنشان كرد: بايد فضا را به سمت مباحث كارشناسانه و رفع مشكلات جامعه سوق دهيم چرا كه ورود زودهنگام به انتخابات باعث مي ‌شود كه مديران و كساني كه دست اندركار هستند معطوف به اینگونه مباحث مي‌شوند و از كار اصلي خود باز مي‌مانند.

 انتهاي پيام/