مشهد/ آتش سوزی های بی رویه در مشهد؛
نا ایمن بودن انبار حادثه ای دیگر را رقم زد

مدير حوزه دو ايستگاه آتش‌نشاني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهدگفت: در پی تماس مردمی با سمانه (125) مقارن ساعت 12 ظهر 26 شهریور ماه سال جاری مبنی بر آتش سوزی در انبار تجهیزات پزشکی واقع در خيابان چمران 8 ، ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی مشهد از آنجا که انبار یاد شده محل ذخیره مقادیر زیادی مواد شیمیایی و الکلی قابل اشتعال بود، بلافاصله تیم های اطفای حریق ایستگاه 32 را به محل حادثه اعزام نمود .

مجید شادی افزود: در حیاط خلوت محل وقوع حادثه که در واقع یک منزل مسکونی است و به شیوه های غیر ایمن به انبار تبدیل شده بود، مقادیر زیادی لوازم و تجهيزات پزشكي، ضايعات پوشال كولر و مواد آتش‌زاي فراواني دپو شده بود و بر اثر پرش جرقه‌هاي جوشكاري ساختمان مجاور در حال ساخت بر روي اين ضايعات، آتش حياط انبار را در برگرفت و تا نزديكي در انبار رسيد .
مدير حوزه دو ايستگاه آتش‌نشاني در ادامه اظهارکرد: با واقف شدن آتش نشانان بر حادثه به سرعت تیم اطفاء حریق ايستگاه 32 پس از ایمن سازی محل ، با استفاده از تجهیزات آبرسانی عمليات اطفا را در كمترين زمان ممکن انجام دادند و از سرايت آتش به انبار که حتی به سيستم اطفاي حريق هم مجهز نبود، پيشگيري كردند .
.
وي در ادامه خاطرنشان کرد : در صورت سرايت آتش به انبار، به علت وجود الكل و ساير مواد شيميايي داخل آن حریقی گسترده رخ مي‌داد. وي به انبارداران و صاحبان چنين انبارهايي توصيه كرد براي پيشگيري از هرگونه حادثه‌اي، با كارشناسان آتش نشانی مشورت كنند./س