حجت الاسلام رهبر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
نظارت جدي تنها راه پيشگيري از وقوع جرايم در فضاي مجازي است
حجت الاسلام محمد تقي رهبر در گفتگو با خبرنگار حقوقي قضايي باشگاه خبرنگاران، در مورد پرونده هاي قضايي جرايم سوء استفاده كنندگان از شبكه‌هاي مجازي اظهار داشت: عدم نظارت جدي بر شبكه‌هاي اجتماعي و سايت‌هاي اينترنتي فرصت مناسبي را براي جولان بزهكاران در جامعه ايجاد كرده است.

اين عضو كميسيون حقوقي قضايي مجلس هشتم ادامه داد: اخيرا برخي پرونده هاي قضايي در دادگستري ها درحال بررسي است كه به جرايم شبكه هاي اجتماعي و حتي برخي سايت هاي همسر يابي اختصاص دارد.

وي افزود: بسياري از افراد فرصت طلب و سودجو  با دسترسي به اينترنت و معرفي خود به اسامي مختلف دختران و زنان را اغفال مي‌كنند.

حجت الاسلام رهبر با اشاره به پرونده هاي كلاهبرداري‌هاي مالي از طريق اينترنت اظهار داشت: اخيرا متهمي دستگير شده كه با اغفال 25 دختر جوان و جلب اعتماد آنها، مبلغ 120ميليون تومان كلاهبرداري كرده است.

وي افزود: سهم نظارتي نيروي انتظامي و قوه قضاييه در پيشگيري از اين جرايم گسترده است و اگر نظارت‌ها دقيق و هميشگي باشد قطعا فرصت از مجرمان براي انجام كلاهبرداري و اعمال مجرمانه سلب خواهد شد.

اين عضو كميسيون قضايي مجلس هشتم خاطرنشان كرد: پيشگيري از وقوع جرايم كم هزينه تر از رسيدگي به پرونده‌هاي قضايي است، ضمن اين كه آسيب‌هاي كمتري هم متوجه جامعه خواهد بود.

"انتهاي پيام"/پ3