رئيس کميته امور خارجه پارلمان روسيه هشدار داد سقوط بشار اسد رئيس جمهوري سوريه، اين کشور را به عراق دومي تبديل خواهد کرد که در آن افراط گرايان به طور حتم قدرت را به دست مي گيرند.

به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران
به نقل از پايگاه اينترنتي گلوبال ريسرچ، "الکسي پوشکف" گفت: چنين سناريويي در صورت برکناري اسد به طور حتم اجرا مي شود، گروههاي تندرو قدرت را به دست مي گيرند و سوريه به عراق دومي تبديل مي شود.
اين سياستمدار روس افزود: روسيه بارها به کشورهاي غربي که "کوته فکري و ارزيابي هاي سياسي نادرست کورشان" کرده است و به چنين هشدارهايي اعتنا نمي کنند ، هشدار داده است.
وي همچنين با اشاره به فيلم ضد اسلامي "بي گناهي مسلمانان" ساخت آمريکا ، غرب را به اتخاذ معيارهاي دوگانبه در حمايت از فعالان و کساني که به اسلام حمله کردند متهم کرد و گفت ساخت اين فيلم هيچ ربطي با آزادي بيان ندارد.