دبيرکل سازمان ملل متحد ؛
ساخت فيلم موهن ضداسلامي سوء استفاده از مفهوم آزادي بيان است
به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از  خبرگزاري شين هوا ، دبيرکل سازمان ملل متحد روز چهارشنبه اعلام کرد سازنده فيلم ضد اسلامي باعث اعتراضات گسترده خشونت آميز در سرتاسر جهان اسلام شد.
وي در يک نشست خبري گفت: « آزادي بيان زماني که از آن براي ساده ترين اصول عدالت  و تحقق مقاصد مشترک در جامعه بين المللي استفاده مي شود بايد مصون بماند و به آن احترام گذاشته شود.»
دبيرکل سازمان ملل افزود ، اما وقتي برخي از آزادي بيان براي توهين به ارزشها و اعتقادات ديگران استفاده مي کنند در واقع به اين نوع آزادي احترام نگذاشته اند.
 بان کي مون خاطرنشان کرد: « من معتقدم آزادي بيان هر چند که يک حق اساسي است ولي به گونه اي بايد باشد که هيچ کسي نتواند از آن در مواردي مانند چنين عمل زشت و ننگيني سوء استفاده کند.»