انتخاب اعضاي جديد شوراي حکام آژانس بين المللي انرژي اتمي
به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران ؛ از گروه آمريکاي لاتين  کشورهاي آرژانتين ,کاستاريکا و اوروگوئه , از گروه اروپاي غربي يونان و نروژ , از گروه اروپاي شرقي لهستان ,  از گروه آفريقا الجزاير و ليبي از گروه خاورميانه و جنوب آسيا پاکستان , از گروه جنوب شرق آسيا و اقيانوسيه کشور تايلند و از گروه (خاورميانه و جنوب آسيا ,آفريقا و جنوب شرق آسيا,اقيانوسيه ) کشور نيجريه انتخاب شدند.

اعضاي شوراي حکام از دو گروه انتصابي و انتخابي تشکيل شده که مجموعا 35 کشور مي‌باشند.
اعضاي انتصابي شوراي حکام براساس تصميم شوراي حکام و با توجه به ماده شش اساسنامه اژانس به کنفرانس عمومي آژانس بين‌المللي انرژي اتمي معرفي مي‌شوند.

پنجاه وششمين کنفرانس عمومي سالانه آژانس بين المللي انرژي اتمي با شرکت مقامات عاليرتبه و نمايندگان کشورهاي عضو آژانس بين المللي انرژي اتمي, روز دوشنبه گذشته در مقر آژانس در وين آغاز بکار کرد.

کنفرانس عمومي بالاترين نهاد قانونگذاري آژانس بين المللي انرژي اتمي است و از نمايندگان تمام کشورهاي عضو تشکيل شده است.