خوزستان/
تولید 16.8 هزار تن لوبیا از مزارع خوزستان
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان؛محمد قاسمی‌نژاد اظهار داشت: لوبیای بهاره در اسفند و فروردین کاشته و در اواخر خرداد و تیر برداشت می‌شود و لوبیای کاشت تابستانه که عمده کشت استان را به خود اختصاص می‌دهد از مرداد ماه آغاز و  برداشت آن از مهر ماه تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در سال زراعی 91 ـ 90 ، 14 هزار هکتار از اراضی زراعی استان به زیر کشت لوبیا رفته است، پیش‌بینی کرد که این سطح در سال زراعی 92 ـ 91 به 15 هزار هکتار برسد.

قاسمی‌نژاد گفت: کل دوره برداشت معمولاً هفت چین است که میانگین برداشت محصول سبز در حدود 5 تن در هکتار و برداشت محصول خشک در حدود 1.2 تن در هر هکتار است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی شهرستان‌های اهواز، شوشتر و دزفول را از مناطق عمده کشت لوبیا در سطح استان ذکر کرد و افزود: برداشت لوبیا کاملاً  سنتی و با دست انجام می‌گیرد.

به گفته وی، این محصول علاوه بر مصرف درون استانی به سایر استان‌ها و به کشورهای همسایه نیز صادر می‌شود./س