كنسرت شروين مهاجر در تالار وحدت برگزار مي‌شود
شروين مهاجر آهنگساز برجسته‌ي كشورمان در گفتگو با خبرنگار حوزه موسيقي باشگاه خبرنگاران گفت: كنسرت بي كلام بنده با همراهي اركستر زهي كهن كمان به مدت 3 شب در تاريخ هاي 19، 20 و 21 مهر در تالار وحدت برگزار مي شود و حامي مالي اين كنسرت شركت آواي باربد است.
وي ادامه داد: اين كنسرت داراي 2 بخش است كه بخش اول دو نوازي كمانچه و سازهاي كوبه اي است و بخش دوم آثاري از احمد پژمان، فردين خلعتبري، حميد ديبازر، علي قمصري و فرخزاد لايق به اجرا در مي‌آ‌يد كه كارهايي كه از آثار احمد پژمان نواخته خواهد شد از موزيك فيلم مجنون و بوي كافور، عطر ياس انتخاب شده است.
مهاجر تصريح كرد: پدرام فريوسفي ويولن، همايون نصيري پركاشن و سازهاي كوبه اي، علي جعفري ويولن، امين غفاري ويولن، سهراب برهمندي ويولا، آتنا اشتياقي ويولنسل، نگار فوراد ويولنسل و پورنگ پورشيرازي كنترباس نوازندگي اين كار را برعهده خواهند داشت.
در پايان گفتني است شروين مهاجر بخش اول اين كنسرت را به اردشير كامكار و بخش دوم و سوم را هم به پدر خود حبيب مهاجر تقديم كرده است./ي2