طرحهاي گسترده آمریکا براي توهين به اسلام
به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه العالم ؛‌ "سليمان الرويسي" گفت: فيلمي كه در اهانت به حضرت محمد (ص) رسول گرامي اسلام توليد شد، اقدامی شخصي نبود و بايد عوامل اين فيلم را مورد پیگرد قرار داد.

نويسنده و تحليلگر سياسي تونسی، افزود: شخصي كه به توليد فيلم موهن به حضرت محمد (ص) رسول گرامي اسلام اقدام كرده است، يك آمريكايي يهودي الاصل است و همين شخص ديگران را به آتش زدن قرآن كريم تشويق كرد.

الرويسي تصریح کرد: اگر سياست هاي آمريكا را عامل ظلم و ستم به مسلمانان منطقه بدانيم، مي توانيم بگوييم كه اين اقدامی برنامه ريزي شده از سوي آمريكا عليه مسلمانان است.

وي تاکید کرد: تعرض به اديان و اعتقادات ديني، خط قرمزی در همه نقاط جهان است و با آزادي بيان تفاوت دارد.

سليمان الرويسي در ادامه، خواستار تصویب قوانيني در نهادهای بین المللی برای مقابله با توهین به ادیان شد.

نويسنده و تحليلگر سياسي تونسی، در پایان افزود: به اعتقاد من، حملات يازدهم سپتامبر از سوي خود آمريكايي ها روي داد و به دنبال آن، جنگ در خليج فارس اتفاق افتاد و افغانستان و عراق اشغال شدند و از اين رو حوادث يازده سپتامبر از جنگ سرد، به جنگي شديد و اشغال منطقه منجر شد.