هنوز هماهنگيهاي لازم از سوي نهاد رياست جمهوري برای بازدید از اوین صورت نگرفته است
مدير کل روابط عمومي و تشريفات دستگاه قضايي کشور گفت: هنوز از سوي نهاد رياست جمهوري براي بازديد احمدي نژاد از زندان اوين همانگي هاي لازم انجام نشده است.
در پی انتشار اخباري مبنی بر بازدید رئیس جمهور از زندان اوین، حسن رحیمی مدیر کل روابط عمومی و تشریفات دستگاه قضایی کشور در مصاحبه با
خبرنگار حقوقی قضایی باشگاه خبرنگاران ضمن رد اخبار مطرح شده اظهار داشت: هنوز از سوی نهاد ریاست جمهوری برای بازدید از زندان اوين هماهنگیهای لازم انجام نشده است.
وي در ادامه با اشاره به قوانین قوه قضائیه برای اجازه بازدید از اماکن و ساختمانهای مرتبط با اين قوه تصریح کرد: براي بازديد از هر یک از بخشهای مرتبط با قوه قضائیه از جمله زندان باید تشریفات و ضوابطی که برای اینگونه کارها در نظر گرفته شده انجام و سپس امکان بازدید فراهم شود.
گفتنی است؛ از روز گذشته اخباري مبنی بر بازدید احمدینژاد از زندان اوین بر سر زبانها افتاده است.
انتهاي پيام/
پ2