مشهد/معاون عمرانی روستایی بنیاد مسکن کشور:
طرح هادی بیش از 27 هزار روستای کشور تهیه شده است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد محمد‌رضا شاملو در مراسم افتتاح دو طرح هادی در روستاهای میان‌جلگه نیشابور با بیان این مطلب اظهار کرد: در اجرای طرح بهسازی محیط روستا بیش از 12 هزار و500 روستا تحت پوشش قرار گرفتند و کارهای فیزیکی و عمرانی آنها به اتمام رسیده و یا در دست اجرا است.

وی افزود: بر اساس قانون الحاق موادی به قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، این طرح به‌عنوان یک طرح قانونی استمرار پیدا کرده و به‌همین‌خاطر بیش از دو هزار و 600 واحد روستایی سند‌دار می‌شوند.

شاملو با تاکید بر اینکه هماهنگی کار‌های بین بنیاد مسکن و سازمان ثبت املاک با تهیه آیین‌نامه‌های اجرایی و دستورالعمل‌های مربوطه تمام شده است، تصریح کرد: کار صدور سند در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت آغاز و پیش‌بینی می‌شود 200 هزار واحد تا پایان سال جاری سند‌دار شوند.

معاون استاندار خراسان رضوی نیز در این مراسم در سخنانی گفت: عزم دولت خدمت‌رسانی به آحاد مردم به‌ویژه روستائیان و مردم مناطق کم‌برخوردار است.

سید‌جلال هاشمی با تاکید بر اهمیت اجرای طرح‌های هادی در روستاها تاکید کرد: توسعه روستایی در حقیقت توسعه زیرساخت‌های اقتصادی کشور به‌ویژه در حوزه اشتغال پایدار است.

وی تصریح کرد: ارتقای روستای برزنون به شهر را به‌عنوان مصوبه مهم سفر اخیر ریاست جمهوری برای مردم این منطقه با جدیت پیگیری می‌کنیم.
یادآوری می شود: در این مراسم دو طرح هادی روستایی نیشابور با اعتباری بالغ بر 640 میلیون تومان در روستاهای قاسم‌آباد دهنه و ینگجه در بخش میان‌جلگه نیشابور افتتاح شد.