شهرکرد /
50 درصد تلفات مزارع پرورش ماهی استان چهارمحال و بختیاری، ناشی از سوء مدیریت است

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد

مظاهر زمانی، با بیان اینكه تلفات حدود پنج درصد درهرجمعیتی از ماهی ها طبیعی و عادی است افزود: اگر تلفات بالاتر از این میزان شد شرایط غیر عادی است و نشانه ضعف مدیریتی در مزرعه است .

زمانی، مزارع تكثیر ماهی را از مزارع نیازمند نمونه گیری و پایش برشمرد و گفت: از آن جا كه ابتلا به بیماری در بچه ماهی ها بیشتر است، پایش مزارع تكثیر بدلیل داشتن حجم بالای بچه ماهی نسبت به مزارع پرورشی از اهمیت بیشتری برخوردار است .

زمانی گفت: بر این اساس یكبار در سال همزمان با سراسر كشور مزارع تكثیر ماهی استان چهارمحال و بختیاری علیه بیماری های ویروسی نظیر IPN و IHN در بچه ماهی ها و VHS در ماهی های بالغ پایش می شود .

وی افزود: در این طرح 140 نمونه از مزارعی كه تخم ماهی 'تخم چشم زده ' وارد كرده باشند، انتخاب و نمونه هایی از آنها آزمایش می شود./س