خوزستان/
برگزاری دومين تجمع‌ اعتراض‌آميز مردم شوشتر در توهين به ساحت پیامبر(ص)


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان ، اين تجمع اعتراض‌آمیز امروز در محل مصلی نماز جمعه اين شهرستان برگزار شد و مردم دارالمومنين شوشتر بار ديگر با پيامبر اسلام(ص) تجديد ميثاق كردند.

در اين تجمع حضور مردم اعم از دانشگاهيان، دانش‌آموزان، اعضای شورای اداری شهرستان شوشتر، طلاب حوزه‌های علميه و فرهنگيان چشمگير بود و بازاريان شوشتر نيز با تعطيلی مغازه‌های خود به محل تجمع اعتراضی آمدند و در اين مراسم حضوری فعال داشتند.

در اين مراسم شعارهايی همچون «مرگ بر آمريكا»، «مرگ بر انگليس»، «مرگ بر اسرائيل»، «توهين به پيامبر ما زير سر آمريكاست» و «مرگ بر استكبار» سر داده شد و حضور پررنگ نيروهای نظامی و انتظامی و بانوان شهرستان شوشتری در اين مراسم مشهود بود.

يادآور مي‌شود؛ اين دومين مراسم محكوميت توهين به پيامبر اسلام(ص) در سطح شهرستان شوشتر است كه با حضور گسترده همه اقشار برگزار شد./س