تبریز/
تامین امنیت غذایی با بهره گیری از الگوی کشت

محمّدیان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: غذای سالمی با رعایت استانداردهای تولید در پی با اجرایی شدن الگوی بهینه کشت تولید می شود.

وی تصریح کرد: الگوی بهینه کشت را باید در افزایش بهره وری عوامل تولید نیز تاثیرگذار دانست.

محمّدیان با اشاره ای به محصولات از پیش تعیین شده در الگوی کشت ادامه داد: کارشناسان در ایجاد روحیّه پذیرش کشت محصولات از پیش تعیین شده، نقشی اساسی دارند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی اذربایجان شرقی یادآور شد: شاخص های اقتصادی الگوی کشت باید به گونه ای تعیین شوند تا با انتخاب نوع محصول همراه با افزایش بهره وری از منابع موجود مانند آب و خاک حداکثر درآمد را برای کشاورزان و تولیدکنندگان به همراه داشته باشد.

محمّدیان ضمن بیان استفاده علمی از نهاده های تولید در الگوی کشت تاکید کرد: الگوی کشت استفاده علمی و بهره برداری بهینه از سایر نهاده های تولید را نیز موجب می شود./س