مشهد/معاون امور خانواده مركز زنان وخانواده رياست جمهوري؛
آموزش 124هزار نفر از شاغلين دستگاه هاي اجرايي درقالب طرح مطلع مهر

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومي استانداري خراسان رضوي زهرا سجادي در نشست توجيهي آموزشي طرح مطلع مهر با اعلام اين خبر اظهارداشت: براساس اين طرح آن دسته از افراد شاغل در دستگاه هاي اجرايي كه كمتر از پنج سال از

ازدواج شان مي گذرد مهارت هاي زندگي را فرا مي گيرند.

وي افزود: اين مهارت ها در سه بخش پزشكي، روانشناسي و زندگي ديني توسط اساتيد گزینش شده و آموزش دیده به جامعه هدف ارایه خواهد شد.

وي افزود: طبق برنامه ريزي های صورت گرفته آموزش جوانان در هر استان با بهره گیری از توان مدرسان همان استان صورت خواهد گرفت.

وی یادآور شد: این طرح پیش از این به صورت آزمایشی در هشت استان كشور اجرا و نتایج آن تحلیل و بررسی شده است.

سجادي خاطرنشان كرد: از سال آينده تمام جواناني كه كمتر از پنج سال از ازدواج شان گذشته باشد؛ آموزش هاي سه گانه یاد شده را فرا خواهند گرفت .

گفتني است اين همايش به مدت دو روز در هتل الغدير مشهد ادامه خواهد يافت./س