عضو كميسيون امنيت‌ملي مطرح كرد
اپوزوسيون منبع گزارش احمدشهيد درباره ايران/ استفاد ابزاري از حقوق‌بشر براي محكوم كردن مخالفان آمريكا و غرب
احمد بخشايش نماينده اردستان در مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار پارلماني باشگاه خبرنگاران با اشاره به گزارش جديد احمد شهيد درباره وضعيت حقوق بشر در ايران گفت: احمدشهيد در گزارش خود بر دو ماده عدم رعايت آزادي‌بيان و ناديده گرفتن حقوق اقليت‌ها تاكيد كرده است.

وي در ادامه با اشاره به اينكه جمهوري اسلامي برخلاف همسايگان خود توجه ويژه‌اي به مباحث آزادي بيان و حقوق اقليت‌ها دارد، افزود: جمهوري اسلامي آزادي بيان و حقوق اقليت‌ها را بيشتر و بهتر از خيلي از كشورهاي منطقه و اروپايي رعايت مي‌كند اما  شوراي حقوق بشر به دليل دريافت و حمايت همه‌جانبه عربستان، گزارشي را از نوع عملكرد آنان تهيه نمي‌كند.

اين عضو كميسيون امنيت ملي تصريح كرد: منابع گزارش احمدشهيد اپوزسيون و افراد معاند نظام هستند و اين گزارش با عناد و براي انحراف افكار عمومي تهيه شده است.

بخشايش خاطر نشان كرد: احمدشهيد از بعد از اتفاقات بعد از انتخابات كه توسط آمريكا و غرب در كشور بوقوع پيوست براي بررسي حقوق بشر ايران انتخاب شد و اين در حالي است كه غرب براي محكوم كردن كشورهايي كه با آنان هم‌سو نيستند از حقوق بشر به عنوان يك ابزار استفاده مي‌كنند.

وي در پايان افزود: اين گزارش از نظر ما بسيار بي‌ارزش است و حتي نيازي به انجام واكنش نيست.

انتهاي پيام/