اصفهان/
تنظیم برنامه ای برای دعوت از خواهر خوانده های اصفهان

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان رییس شورای اسلامی شهر اصفهان در جلسه علنی این شورا با اشاره به اهمیت توسعه صنعت گردشگری و بیانات رهبر دراین زمینه حاکی از امکانات بالقوه زیاد کشور و ضرورت حضور بخش غیر دولتی برای بهره مند سازی این موقعیت ها خاطر نشان کرد:در صورتی که جذب گردشگر در قالب وظایف شهرداری گنجانده شود،این اقدام بیش از هزار درصد بازده اقتصادی خواهد داشت.

حاج رسولی ها حضور شرکت کنندگان از 5 قاره دنیا در جشنواره فیلم کودک امسال وحضور2 سال پیش شهرهای خواهر خوانده اصفهان در این شهر را بسیار مثبت دانست و افزود:برای گسترش و استمرار رفت و امد خواهر خوانده ها به شهر اصفهان باید پروتکلی تنظیم و از ان ها دعوت شود.

وی تصریح کرد:برای گسترش صنعت گردشگری باید زیر ساخت های حمل و نقل هوایی و ریلی تقویت شود و علاوه بر افزایش هتل ها اقامتگاه های بین راهی مناسبی نیز ایجاد شود.

رییس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اتخاذ برخی تصمیمات اشتباه شهری گفت:به گفته رهبر برگشت از مباحث خطا ایرادی ندارد و در صورتی که در ساختار کلی کشور نیز لایحه ای به نادرستی مصوب شد،بازنگری و اصلاح شود ./س