کنعاني مقدم در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
مقاومت اسلامي اجازه نخواهد داد تا سوريه جولانگاه نظاميان آمريكايي باشد
حسین کنعاني مقدم در گفتگو با خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران، با اشاره به شرایط کنونی سوريه گفت: بحران سوریه راه حل نظامی نداشته و کشورهایی که پیش از این از تروریست‌ها حمایت کرده و مقادیر زیادی پول به معارضین تزریق می‌کردند به این نتیجه رسیدند که هر گونه دخالت نظامی در سوریه بی‌نتیجه بوده و بحران در این کشور باید از طریق تفاهم سیاسی حل و فصل شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه سوریه عملاً از بحران عبور کرده افزود: مقابله سوریه با تروریست‌های مسلح حاصل فداکاری ارتش این کشور بوده، لذا مسائل این کشور  تنها باید با بحث و گفتگو و راهبرد سیاسی حل و فصل خواهد شد.

کنعانی مقدم تصریح کرد: كشورهايي كه با سياست خصمانه آمريكا و رژيم غاصب صهيونيستي همراه شده‌اند و اوضاع بحراني سوريه را تشديد مي‌كنند، سعي در امتیاز‌گیری از آمريكا و این رژيم داشته، اما اين اقدام جنايتكارانه آنها با اعتراض بسياري از مقامات بين‌المللي روبرو شده است.

اين کارشناس سياست خارجي خاطر نشان کرد: آمريكا خود عامل اصلي بحران‌ در خاورمیانه بوده و براي دستيابي به اهداف خود تلاش کرده است،اما مقاومت اسلامي اجازه نخواهد داد تا سوريه جولانگاهي ديگر براي نظاميان آمريكايي باشد.

انتهای پیام/