مشهد/
اجرای طرح ارتقای کیفیت زعفران در خراسان رضوی
سیدعلی حسینی در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد اظهار داشت: در پی اجرای طرح یادشده، کیفیت و عملکرد تولید این محصول افزایش و ضایعات آن هم کاهش درخور ملاحظه‌ای یافت، ضمن آنکه کیفیت رنگ‌دهی زعفران نیز در مقایسه با استاندارد بین‌المللی 50درصد ارتقا پیدا کرد.وی گفت: در نتیجه اجرای این طرح در مناطق زیر پوشش، آلودگی‌های میکروبی زعفران نیز به کمتر از حد مجاز رسید. حسینی بیان کرد: میزان زعفران استحصالی از هر کیلو گل نیز از 9تا 13 به 15 تا 17گرم افزایش یافت.

وی ادامه داد: در طرح یادشده الگوها بر پایه خواسته و سلیقه بازارهای هدف مشخص شده و آن را به کشاورز، صنایع فرآوری و بسته‌بندی و صادرکننده منتقل می‌کنیم. وی افزود: متاسفانه جهاد کشاورزی اعتبارات اندکی به این طرح مهم اختصاص داده و شورای عالی زعفران با منابع محدود داخلی نمی‌تواند آن را دست‌کم در سطح زمین‌های خراسان رضوي اجرا کند./س