کرمانشاه/
ارزش زیتون امسال باغات گیلان غرب،150 میلیارد و 560میلیون ریال برآورد شد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

'نصرت الله فلاحی' با بیان اینكه 165 هكتار از باغات این شهرستان به كشت زیتون اختصاص دارد، افزود: از این میزان 100 هكتار باغات بارور و مثمر و 65 هكتار نهال و غیرمثمر است كه در سال های آینده به مرحله باردهی می رسد.
وی با بیان اینكه امسال بطور متوسط از هر هكتار یك هزار و 500 كیلوگرم (5/1 تن) زیتون برداشت شد، تاكید كرد: ارزش ریالی امسال این محصول باغی یك میلیارد و 560 میلیون ریال بوده است.
فلاحی با اشاره به اهمیت زیتون تصریح كرد: از این محصول علاوه بر مصارف غذایی، خوراكی و درمان برخی بیماریها، برای تهیه روغن، لوازم بهداشتی و آرایشی و انواع ترشیجات نیز استفاده می شود.
وی خاطرنشان كرد: هم اكنون 750 هكتار باغ در این شهرستان وجود دارد كه سالیانه بیش از دو هزار و 480 تن انواع میوه های هسته دار، بادام، زیتون، انگور و پسته در آنها تولیدی می شود.
مدیرجهاد كشاورزی گیلانغرب گفت: 600 هكتار از اراضی ملی این شهرستان كه قابلیت تبدیل شدن به باغ را دارند در طرح های توسعه بخش كشاورزی قرار است در اختیار دانش آموخته گان بخش كشاورزی و باغی قرار بگیرد.
فلاحی یادآور شد: از این میزان تاكنون 100 هكتار زمین به متقاضیان واجد شرایط واگذار شده تا نسبت به اجرای طرح های باغداری در آنها اقدام كنند./س