عمران زاده : بدبیاری اوردم / اکنون وضعیت قلعه نوعی را درک می کنم
به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران،  حنیف عمران‌زاده پس از پیروزی 2 بر صفر استقلال برابر گهر، گفت: موقعیت‌های زیادی داشتیم. در نیمه اول 2 گل به ثمر رساندیم و پس از آن موقعیت‌های زیادی بدست آوردیم. البته من با بدشانسی مواجه شدم و در دقیقه 5 بازی با مصدومیت از ناحیه کمر مواجه شدم.
 وی در مورد مصدومیتش اظهار داشت: مشکلم از ناحیه دیسک نیست، البته باید از کمرم MRI بگیرم تا وضعیتم مشخص شود. من، امیر قلعه‌نویی و کیانوش رحمتی مصدوم هستیم و اکنون وضعیت قلعه نوعی را درک می کنم .
عمران‌زاده در خصوص استقبال کم تماشاگران خاطرنشان کرد: متاسفانه هواداران به استادیوم نمی‌آیند. امروز می‌توانستیم هواداران را با دست شمارش کنیم. هواداران اگر قهرمانی می‌خواهند باید به استادیوم بیایند و تیم استقلال را مورد حمایت کنند.
*میثم بائو: بازی خوبی انجام دادیم
بائو دیگر بازیکن تیم فوتبال استقلال نیز گفت: ما بازی خوبی انجام دادیم و از بازی خود راضی ام اگر آن صحنه ای که توپ را به بیرون زدم آن توپ گل می شد شاید روند بازی کاملا تغییر می کرد.
وی در مورد تعداد کم هواداران حاضر در استادیوم نیز افزود: امروز وسط هفته بود و احتمالا تعداد کم تماشاچیان نیز به این موضوع مربوط می شد ولی امیدوارم از هفته های اینده شاهد حضور پرشورتری از طرفدارانمان در ورزشگاه باشیم./ق