اردبیل/
انتخاب اردبیل به عنوان نخستین خوشه فراورده‌های لبنی کشور

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل/ محمد ملاطفی  در نشست مشترک با تولیدکنندگان پنیر سنتی در اردبیل افزود: خوشه فرآورده‌های لبنی استان در دومین سال خود در مرحله عملیاتی و پیاده‌سازی است که در این خصوص بسترهای لازم برای متمرکز نمودن تولیدکنندگان پنیر سنتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی مهیا شده است.

وی گفت: در راستای ساماندهی تولیدکنندگان پنیر سنتی که به صورت پراکنده در ییلاقات استان مشغول فعالیت هستند علاوه بر واگذاری زمین با تسهیلات ویژه اقدام به طراحی واحدهای کارگاهی با متراژ کوچک شده است.

ملاطفی در ادامه عمده مزیت تمرکز تولیدکنندگان سنتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی را احداث سردخانه و آزمایشگاه به صورت مشترک دانست و افزود: در صورت تمرکز این واحدها با احداث یک مجموعه مشترک علاوه بر صرفه‌جویی در سرمایه می‌توان به بالا بردن میزان کیفیت و بهره‌وری محصولات نیز کمک کرد./س