گلستان /
خاویار به دنبال جای پا در سفره های ایرانی
به گزارش خبرنگار  باشگاه خبرنگاران  گرگان ؛ مدیر کل شیلات استان گلستان با اعلام این خبر از حرکت شیلات به سمت پرورش گونه های بومی خبر داد و گفت : کار مطالعاتی پرورش ماهیان خاویاری از اراضی سواحل بندر گز به بندر ترکمن و اراضی خلیج گرگان به اتمام رسیده است که امیدواریم بتوان در این بخش گام های خوبی برداریم.

علی اکبر پاسندی افزود: با هدایت سرمایه گذاران و مجوزهایی که دریافت کرده ایم به دنبال این هستیم با این فرصت ها و ظرفیت هایی که داریم بتوانیم قطب تولید ماهیان خاویاری را کسب کنیم.

وی اظهار داشت: امیدواریم در سال 94 بتوانیم اولین گوشت پرورشی را وارد بازار کشور کنیم و همین طور در سال 97 اولین خاویار را وارد بازار کرده و همین طور بتوانیم در بحث صادرات نیز اقدام کنیم.

ماهیان خاویاری از گونه های ارزشمند در دریای خزر است./س