فارس/
برداشت 15 هزار انجیر در استهبان فارس

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس بارندگی های مناسب شش ماه دوم سال گذشته را علت این افزایش عنوان کرد .

بیش از 80 درصد انجیر خشک استهبان به کشورهایی همچون چین ، مالزی ، سنگاپور ،کره جنوبی ، ژاپن ، فرانسه ، آلمان ، لیبی و هنگ کنگ صادر می شود و امسال نیز بیش از سه هزار تن از محصولات برداشت شده به سایر نقاط دنیا صادر شد.

خرد با بیان این که کیفیت انجیر استهبان در ایران و در جهان کم نظیر است ، افزود : در سال های پر باران 18 هزار تن و در سال های کم باران 6 هزار تن انجیر در این منطقه تولید می شود.

شهرستان استهبان در فاصله 175 کیلومتری جنوب شرقی شیراز با بیش از 2 و نیم میلیون اصله درخت انجیر دیم در بیش از 22 هزار هکتار نخستین و مهم ترین منطقه تولید انجیر جهان محسوب می شود .

98 درصد انجیر استهبان رقم سبز و 2 درصد هم ارقام متی(matti) ، سیاه ، شاه انجیر و رونو (rono) است.