اردبیل /
كاهش ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان با مصرف انار

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / دكتر دردانه حسین افزود: انار سرشار از ویتامین Cاست و به همین دلیل مصرف آن در دوران سرماخوردگی مفید است و نیز این میوه ویتامین Kو پتاسیم زیادی دارد.

وی افزود: مصرف انار میزان فشار خون و كلسترول را نیز كاهش می‌دهد. انار برای بیماران دیابتی نیز در حد مجاز مشكلی ایجاد نمی‌كند.وی تصریح كرد: برخی از مردم تصور می‌كنند كه انار آهن زیادی دارد در حالی كه این گونه نیست و آهن موجود در این میوه زیاد نیست. از میان مواد معدنی موجود در انار، میزان كلسیم زیاد است و دارای مقداری آهن، منیزیم و مس نیز هست.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: انار سرشار از ویتامیناست و می‌تواند در كاهش ریسك بیماری‌های قلبی موثر باشد.وی ادامه داد: آب انار نیز همه این خواص را دارد ولی رب‌انار با حرارت دیدن، میزان زیادی از ویتامین c و املاح خود را از دست می‌دهد و مصرف آن به صورت تازه بیشتر توصیه می‌شود./س